sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Esittelyssä blogisuosikkini + oman blogin uusi ulkoasu!

Kuten huomaatte, blogini on saanut tänään uutta ilmettä! Olen jo pitkään etsinyt uutta kansikuvaa, joka olisi selkeämpi ja kauniimpi kuin edellinen sekamelska.. Tänään käytiin kuvailemassa ihanan Katjan kanssa ja vaikka olin alun perin suunnitellut kansikuvaksi jotain treenikuvaa, muuttui suunnitelmani löydettyäni tuon kuvan räpsyjen joukosta. Jotenkin se vain nappasi ja hetkeä myöhemmin pistin kuvan vaihtoon enkä voisi olla enempää tyytyväinen! :) Kuvasta innostuneena tein myös muita pieniä muutoksia blogini ulkoasuun, muun muassa väreihin, kehyksiin jne.. Kertokaa ihmeessä mitä pidätte! Pieniä viilauksia on tarkoutus tehdä vielä lähiaikoina, jotta kokonaisuudesta tulee entistä selkeämpi ja esteettisempi, mutta pian blogini on juuri sellainen millaiseksi olen sen halunnutkin!

Muutama viikko sitten julkaisin blogini ensimmäisen "Link your blog" -postauksen. Ensimmäisenä haluankin kiittää kaikkia bloginsa mukaan linkittäneitä! :) Blogien joukosta löytyi monta kivaa uutta blogia, joihin palaan varmasti jatkossakin! Tänään kuitenkin päätin esitellä kolme suosikkiani linkittäneiden joukosta.. Pidemmittä puheitta pistetään lemppariblogit esittelyyn! (Eivät ole missään järjestyksessä.)Alajärveläisen Julian blogiin ihastuin heti ensi silmäyksellä! Ulkoasuun on selvästi panostettu ja ihana vaaleanpunainen värimaailma valloitti ainakin mun sydämen! :D Lifestyleblogista löytyy hyödyllisiä blogivinkkejä, herkullisia reseptejä (drink thursday!) sekä paljon muuta inspiroivaa! ♥20-vuotiaan Millan "Older than yesterday" -blogi hurmasi upeilla valokuvillaan! Laadukkaat ja isot kuvat miellyttävät ainakin omaan silmääni. :) Joissain blogeissa tykkäänkin selailla ainoastaan valokuvat läpi, mutta Millan blogista löytyi kuvien lisäksi paljon hyviä vinkkejä niin matkailuun, kirjoihin kuin resepteihinkin, mikä teki blogista entistä kiinnostavamman! ♥Viimeisenä, muttei vähäisimpänä haluan esitellä Anskun Peace&Style -blogin! Blogista huokuu aitous ja aihepiirit pyörivät paljon hyvinvoinnin ja terveellisten elämäntapojen ympärillä - postaukset siis ovat yksi yhteen omien mielenkiinnon kohteideni kanssa! Anskun kirjoitustyyli on rennon humoristinen, jota on todella miellyttävä lukea. ♥

Iso kiitos vielä kaikille bloginsa linkittäneille! Nyt mulla on taas lisää inspiroivaa luettavaa syksyn pimeneviin iltoihin.. ;) Ps. Kaikki kuvat on lainattu esitellyistä blogeista.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja tsemppiä tulevaan viikkoon!

♥:lla Teresa

6 kommenttia: