tiistai 20. syyskuuta 2016

10 X Suunnitelmiani syksylle

Vaikka rakastankin kesää ja lämpöä, on syksy omalla tavallaan ihana vuodenaika.. Ainakin niin kauan, kunnes saapuvat räntäsateet, harmaus ja pimeys. :D Viime viikolla oli kuitenkin vielä todella kauniita syyskelejä ja toivottavasti ne jatkuvat vielä pitkään! ♥ Syksyllä kesän rientojen jälkeen on jotenkin ihana rauhoittua ja panostaa taas enemmän omaan hyvinvointiin ja ylipäätään arkisiin askareisiin.. Olen tässä syksyn tullessa saanut jotenkin ihan uutta puhtia töihin, ja myös treenit ovat kulkeneet paremmin, kun on viikonloppuisin ehtinyt lepäämään.

Keräsin tähän postaukseen muutamia suunnitelmiani syksylle. Mitä te meinaatte tehdä syksyllä? ♥


Syksyllä aion...

♥ Tehdä paljon töitä ♥
Pitkätkään päivät eivät haittaa, kun saa tehdä työtä josta pitää! Personal trainerin työ on vaativaa, mutta erittäin antoisaa. Ei ole parempaa palkkaa työstä, kuin nähdä asiakkaiden oppivan, oivaltavan ja kehittyvän haluamaansa suuntaan!!

♥ Säästää rahaa ♥
To do -listallani on tehdä asetus verkkopankkiin, jolla joka kuukausi tietty summa siirtyisi suoraan säästötililleni/rahastoon. Tarpeeksi pieni summa, joka ei tunnu pahalta laittaa sivuun, mutta kerryttää pikku hiljaa kivaa extraa myöhemmin käytettäväksi!

♥ Panostaa treeneihin ♥
Seuraaviin kisoihin on alle kaksi viikkoa aikaa, jonka jälkeen sm-kisoihinkin jääkin enää noin puolitoista kuukautta! Syksy siis meneekin pitkälti kisoihin keskittyessä.. Jatkossa en todennäköisesti tule kilpailemaan yhtä usein kuin tänä vuonna, sillä keskityn silloin lähinnä isompiin kilpailuihin.

♥ Nukkua ja syödä hyvin ♥
 .. Sekä huolehtia muuten terveellisistä elämäntavoista!

♥ Käyttää lämpimiä ja paksuja neuleita ♥
 .. Kröhöm tai siis todellisuudessa kääriytyä poikaystäväni huppareihin, hih!


♥ Kuvailla paljon kivoja syyskuvia ♥
Ensimmäisiä otoksia näettekin jo tässä postauksessa!

♥ Välttää sokeria ♥ 
.. Mutta leipoa paljon herkullisia raakaherkkuja!!

♥ Rentoutua paljon kotona ♥
 Muun muassa katsellen hyviä sarjoja Netflixistä vilttiin kääriytyneenä ♥

♥ Tehdä enemmän kehonhuoltoa ♥
.. Kuten venytellä, rullailla ja käydä hierojalla! Tämän aamun yksi hoidettavista jutuistani olisikin hieronta-ajan varaaminen heti kisojen jälkeiselle viikolle.. Silloin minulla on joka tapauksessa kevyt treeniviikko, jolloin se on hyvä ajankohta lihasten huolelliselle avaamiselle!

♥ Nauttia arjen pienistä iloista ♥
Siisti koti, herkullinen ateria, hyvä seura, uusi vaate, energisoiva juoma, piristävät päiväunet, kahvittelut, brunssit, kävelyt, kuvailut... Aina ei tarvi tapahtua mitään suurta ja ihmeellistä, vaan pieniä nautintoja löytyy jatkuvasti arjen keskeltä! Mieleeni on jäänyt neuvo, jonka luin muistaakseni jostain blogista - "tee joka päivä jotain itsellesi mieleistä". Tämän neuvon ajattelin ottaa käyttööni, sillä kun jokaisesta päivästä löytyy jotain kivaa ja mielekästä, tuntuu arki nautinnollisemmalta eikä vain pakolliselta puurtamiselta. Muista, että elät arkea suurimman osan elämästäsi - tee siitä siis mieleistäsi. ♥

♥:lla Teresa


Kuvat: Katja

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, tosi kauniita kuvia sinusta! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia! :) Onpa kauniit värit, sun iloinen hymy ja toi auringonpaiste, ah! Ihanille kuulostaa myös syksyn suunnitelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana kommentti, kiitos! <3 Oli kyllä aika bueno kuvauspaikka, ja mukava kuvausseura varmisti hymyn kasvoilla! :) Kiitos kommentistasi, tulipa hyvä mieli <3

   Poista