maanantai 18. huhtikuuta 2016

Q & A -kysymyspostaus + tulevia julkaisuja!


Olen miettinyt jo pidempään tällaisen postauksen kirjoittamista.. Kuitenkin vasta nyt uskalsin julkaista tämän. :D Kyseessä on siis "Kysymys&vastaus" -postaus (question&answer), jonka tarkoituksena on kerätä teiltä lukijoilta kysymyksiä, joihin vastaan sitten myöhemmin omassa postauksessa! 

Kysymyksiä voi heittää kommenttiboksiin ja ne voivat koskea mitä tahansa! Lähinnä tietysti odotan blogini aihepiiriin liittyviä kysymyksiä, mutta kaikki kysymykset ovat tervetulleita! :) Hyvinvointibloggaajana vastaan mielelläni terveyteen ja hyvinvointiin sekä ravintoon, ruokavalioon ja syömiseen liittyviin kysymyksiin. Lisäksi toivon kysymyksiä liikuntaan, kuntosaliin ja voimanostoon liittyen tai esimerkiksi treeniin, palautumiseen, uneen, kehonhuoltoon yms.. Ja jos sinulla on jotain kysyttävää jostain ihan muusta niin antaa tulla vaan. :D


Nyt sinulla on siis mahdollisuus kysellä kysymyksiä personal trainerilta, ryhmäliikunnanohjaajalta, liikuntaneuvojalta, voimanostajalta ja bloggaajalta! En julkaise nimiä ja voit hyvin kommentoida anonyyminä. :) Teen siis kysymyksistä ja vastauksista (jos niitä saadaan sopiva määrä kasaan :D) koonnin omana postauksenaan, enkä yhdistä siihen, kuka on kysynyt mitä, vaan avaan aihetta yleisesti. :)

Mitä enemmän kysymyksiä saadaan kasaan, sen parempi! Kysymysten lisäksi voit myös ehdottaa postausaiheita, joista toivoisit kirjoittavani! :) Kysymyksiä voi heittää tämän viikon ajan, joten pistäthän kysymyksesi heti tämän luettuasi kommenttiboksiin. ;) Ensi viikolla kirjoittelen sitten koostetta, jos ja kun saadaan hyvä määrä kysymyksiä kasaan!

Loppuun vielä pieni kurkistus tuleviin postauksiin, joita blogiin on tulossa lähiaikoina:

♥ Urheilijan kauneudenhoitovinkit
♥ Painavaa asiaa painosta
♥ In & Out -postaus
♥ Onko terveellisesti eläminen kallista?
♥ Hyviä syitä aloittaa voimanosto

Mukavaa viikkoa kaikille ja pistäkää rohkeasti kysymyksiä tulemaan!

♥:lla Teresa


(Kuvat: Katja Kosola)

4 kommenttia:

 1. Kuinka usein herkuttelet?
  Mikä motivoi sua eniten liikkumaan ja syömään terveellisesti?
  Minkälaisesta ruokavaliosta sun päiväsi koostuu?
  Käytätkö päivisin lähestulkoon samoja ruoka-aineita?
  Miten usein treenaat päivässä ja viikossa ja millaisia treenejä ne ovat?
  Lenkkeiletkö paljon? Jos lenkkeilet niin kuinka pitkiä matkoja yleensä?
  Lempi blogit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos näistä kysymyksistä! :) Tulikin heti useampi, loistavaa! Palaan näihin oman postauksen muodossa ensi viikolla, kiitos! :)

   Poista