tiistai 22. maaliskuuta 2016

The power of the Sun ♥


Aurinkoista tiistaiaamua!

Viime viikkoina on ollut paljon ihanan aurinkoisia päiviä, ja vitsi kun mä nautin tuosta lisääntyvästä auringonvalosta! Energiatasot nousee ihan silmissä ja tekee mieli jatkuvasti tehdä jotain ja tuntuukin, että saa myös paljon kaikkea aikaiseksi! Kaikki on jotenkin kivempaa, kun kevät tulee ja päivät pitenee! :D Treenit maistuvat, uudet ruokakokeilut innostavat ja hyvä olo valtaa mielen! Hymyilyttää, mieli on virkeä ja elämä maistuu makealta! ♥


Kuinka moni teistä kokee lähestyvän kevään tuovan energiaa ja hyvää mieltä? Mun mielestä kevät on aina ollut jotenkin ihana vuodenaika, sillä se tietää lämpenevää säätä, kesän lähestymistä, luonnon heräämistä ja ennen kaikkea sitä aurinkoa ja valoa pimeän talven jälkeen! ♥ Aurinko kutsuu ulos kävelemään, juoksemaan, valokuvaamaan ja nautiskelemaan. Se kannustaa siivoamaan, opiskelemaan ja liikkumaan. Se nostaa mielialaa ja tuo energiaa, iloa ja voimaa!

Nyt kun minulla on kevyempi viikko treenien ja ohjausten osalta, ajattelinkin nauttia paljon tuosta ihanasta kevätsäästä. ♥ Niin ulkoillen kuin sisälläkin touhuillen, ottaa sen tuomasta energiasta kaikki irti!


Nauttikaa ihmiset ihanasta kelistä ja tulevasta keväästä! ♥

♥:lla Teresa

(Kuvat: Katja Kosola)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti