perjantai 12. toukokuuta 2017

Pohdintaa bloggaamisesta + Linkitä SOMEsi

Viime aikoina olen taas alkanut kaipaamaan uusia inspiraation lähteitä. Uusia blogeja lukulistalle, uusia instagram -tilejä seurattavaksi jne. Pinterestiinkin voisin ehkä palata pienen tauon jälkeen, ehkä sieltä löytäisi sitä kaivattua inspiraatiota? Viimeisten viikkojen ja kuukausien aikana ajatukseni ovat pyörineet paljon töiden ympärillä ja tuntuu, että kun pääsen blogin ääreen, lyö pää vain tyhjää. Tai onhan minulla lista aiheita, joista voisin ja haluaisin kirjoittaa, mutta jotenkin en saa ajatuksiani puettua tänne tekstiksi asti.

Toivoisinkin, että te jakaisitte kommenttiboksiin some -kanavianne sekä minua, että muita lukijoita inspiroimaan! Voit siis linkittää esimerkiksi blogisi, instagram -tilisi tai youtube -kanavasi (ja miksei vaikka kaikki nämä). Olen kiinnostunut ennen kaikkea treenaamiseen, hyvinvointiin ja ravitsemukseen liittyvistä kanavista, mutta olen avoin myös kauneuteen ja muotiin sekä lifestyle -tyylisiin somekanaviin. Erityisesti tykkäisin löytää uusia motivoivia kanavia voimaharjoitteluun ja treenaamiseen liittyen. Voit vapaasti linkittää joko oman some -kanavasi tai suositella kanavaa, jota itse tykkäät seurailla. Olen kuitenkin aika kaikkiruokainen, joten ethän epäröi linkittää someasi, vaikkei se ihan edellä mainittuihin aihepiireihin sopisikaan. Laitathan linkin mukaan myös lyhyen esittelyn kanavastasi! :)


Lisäksi olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä, minkälaiset postaukset teitä lukijoita nykyään kiinnostavat? Blogimaailma kasvaa kovaa vauhtia, mikä tekee joukosta erottumisesta entistä haastavampaa. Minkä perusteella te valitsette blogeja lukulistallenne?
  • Onko teidän mielestänne tärkeää, että blogissa on laadukkaita kuvia, vai onko hyvä teksti mielestänne avainasemassa?
  • Pidättekö enemmän ytimekkäistä "vinkki" postauksista vai tykkäättekö lukea pidempiä asiatekstejä? 
  • Mikä tekee mielestänne blogista laadukkaan?
  • Mikä on suurin syy sille, että seuraatte jotain tiettyä blogia? Postaustiheus, aiheet, ulkoasu, mielenkiintoinen kirjoittaja, asiantuntijuus tai jotain muuta?
Kiitos jo etukäteen linkeistänne, en malta odottaa, että löydän kivoja uusia some -kanavia seurattavaksi! Ja kiitos, jos jaoit myös ajatuksiasi bloggaamisesta! ♥

♥:lla Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti