sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kansalliset voimanostokilpailut Raumalla 20.5.2017

Viime viikonloppuna paukuteltiin ennätykset uusiin lukemiin kansallisissa voimanostokilpailuissa! Valmistautuminen ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, sillä tuntui että kroppa palautui huonosti treeneistä, eivätkä treenit muutenkaan oikein kulkeneet. Sen vuoksi minulla ei ollut oikeastaan erityisen suuria odotuksia kilpailuista. Kilpailin tällä kertaa 63kg painoluokassa, sillä en jaksanut alkaa pudottelemaan painoa kilpailua varten. Viime aikoina ajatukseni ovat olleet töissä ja stressiä on ollut tarpeeksi muutenkin, joten ajattelin jättää yhden stressinaiheen suosista sivuun kilpailemalla isommassa painoluokassa. Lopulta painoni oli kuitenkin vain 58,75kg, joten aika helposti sen olisi alaskin saanut.. :D


Kuten jo postauksen alussa mainitsin, uusia ennätyksiä tuli mukavasti rikottua! Kyykystä toiveenani oli lähinnä saada tulos (huonosti menneiden treenien vuoksi), mutta nostinkin uuden kilpailuennätykseni 132,5kg! Penkki tuntui raskaalta, mutta sivusin kuitenkin vanhaa ennätystäni ottaessani toisella nostolla 60kg ylös. Maastaveto oli lajina (kerrankin) se mitä olin odottanut, ja nostinkin entistä kilpailuennätystäni +7,5kg parhaan nostoni ollessa 127,5kg! Näiden nostojen ansioista kasvatin vihdoin myös yhteistulostani 320 kiloon!! Varmasti onnistunein kilpailu tähän asti nostojen puolesta - sain jopa 8/9 onnistunutta nostoa!

Vihdoin siis on edistystä tapahtunut myös maastavedon osalta - ja varaakin jäi vielä. Oli myös hauskaa päästä vertaamaan omia tuloksia vuoden takaisiin Rauman kisojen tuloksiin. Silloin kilpailin ensimmäisen kerran virallisesti IPF:n ja SVNL:n alaisissa kilpailuissa - on tässä onneksi jotain kehitystä sen jälkeen tapahtunut.. :D

VUODEN AIKANA PARANSIN KILPAILUTULOKSIANI SEURAAVASTI:

KYYKKY
(115kg - 132,5kg)
+17,5kg

PENKKIPUNNERRUS
(50kg - 60kg) 
+10kg

MAASTAVETO
(100kg - 127,5kg)
+27,5kg

YHTEISTULOS
(265kg - 320kg)
+55kg


Lisäksi olin jälleen pisteissä paras naisnostaja! Tosin sen osalta jäi pokaalit tuomatta kotiin, sillä kyseessä olivat virallisesti Rauman Mestaruuskilpailut, jolloin kilpailuissa palkittiin Rauman Ydinvoiman paras nais- ja miesnostaja.. :D Haha, onneksi en kuitenkaan pokaalin takia kisoihin lähtenyt, vaikka kyllähän se olisi hienolta olohuoneen vitriinissä näyttänytkin.. ;) Kultamitali tuli kuitenkin oman sarjan voitosta.

Kaiken kaikkiaan siis oikein onnistuneet kilpailut takana! Jälleen kerran kilpailut myös nostivat treenimotivaatiota entisestään - ensi kerralla ollaan siis varmasti vieläkin vahvemmassa kunnossa!!

Motivoitunutta treeniviikkoa kaikille!! :)

♥:lla Teresa


Ps. Pahoittelut huonolaatuisista kuvista!

2 kommenttia: