maanantai 15. elokuuta 2016

Thoughts about blogging & The most popular posts

Arvatkaa mitä? Blogini täyttää tänään virallisesti yhden vuoden!!

Jotenkin on vaikea uskoa, että kirjoitin ensimmäisen postaukseni tasan vuosi sitten! :D Toisaalta tuntuu, että aika on mennyt nopeasti, mutta toisaalta taas siltä, että olisin kirjoittanut blogia jo paljon pidempään. :DKuten arvelinkin, huhtikuussa aloittamani uuden työn myötä työmääräni on lisääntynyt aika paljon, mikä on hieman hidastanut postaustahtiani.. En kuitenkaan ole ajatellut ottaa stressiä asiasta, sillä kirjoittelen tätä blogia puhtaasti sen vuoksi, että tykkään siitä! Tykkään siitä, että pystyn jäsennellä päässäni pyöriviä asioita tekstin muotoon, jakaa ideoita ja inspiraatiota esim. reseptien ja treenivinkkien muodossa, tykkään kirjoittaa, valokuvata sekä olla valokuvattavana, tykkään käsitellä itseäni kiinnostavia aiheita sekä tuoda esiin mielipiteitäni ja ajatuksiani, muokata valokuvia, editoida videoita jne.. Blogi on ollut tapa yhdistää monta itselleni mielekästä asiaa, toteuttaa itseäni sekä tuoda iloa blogini lukijoille sekä itselleni. :) En kirjoita blogia työkseni vaan täysin vapaa-ajallani, enkä siksi halua ottaa siitä ylimääräistä stressiä, sillä blogini on yksi tapani nauttia vapaa-ajasta. :)


Ammattibloggaajat (sekä kaikki blogiinsa panostavat bloggaajat) tietävät hyvin, että blogiin saa helposti uhrattua useita tunteja päivässä. Aiheen valinta, tekstin kirjoittaminen, valokuvien ottaminen ja muokkaus vievät paljon aikaa. Haluan pitää blogini postaukset laadukkaina, joten kirjoitan mielummin harvemmin asiaa ja panostan sekä kuviin että teksteihin, kuin julkaisen useammin viimeistelemättömiä väkisin väännettyjä kokonaisuuksia. :D Toki yritän vähän tsempata nyt myös tuon postaustahdin kanssa. ;)

Blogini vuosipäivän kunniaksi ajattelin jakaa teille vielä vuoden parhaita paloja! Tässä siis suosituimpia postauksia vuoden varrelta aihealueittain:

♥ FOOD / NUTRITION ♥


♥ RESIPES ♥

Inspiraatiota välipaloihin 1, 2 ja 3 

♥ SPORT / GYM ♥


♥ POWERLIFTING  ♥


♥ WELLNESS / HEALTH ♥


♥ THOUGHTS ♥


♥ VIDEO ♥♥:lla Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti