perjantai 17. kesäkuuta 2016

13 x Miksi harjoitella personal trainerin kanssa?

Työkuvioni muuttuivat huhtikuun alkupuolella (aiheesta kirjoittelin aikaisemmin täällä) ja olen siis toiminut viimeisen parin kuukauden ajan Elixialla personal trainerina.

Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin ja olen edelleen sitä mieltä, että olen unelma-ammatissani! Ensimmäisten asiakkaiden kanssa treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin ja mitä enemmän ohjauksia olen tehnyt, sitä enemmän tunnen olevani omalla alallani ja unelmatyössäni.

Personal trainerin hommien lisäksi olen ollut mukana erilaisissa promootiotehtävissä ja syksyllä olisi tarkoitus laajentaa työnkuvaani myös ryhmäliikunnan puolelle.


Takana on myös kaksi koulutuspäivää, jotka Elixia tarjosi minulle aloittaessani työt. Koulutukset ovat olleet erittäin antoisia, ja haluan ehdottomasti hyödyntää koulutusmahdollisuuksia jatkossakin. Elixia tarjoaa personal trainereilleen erilaisia koulutuksia, joiden avulla pt:t voivat täydentää ammattitaitoaan, mikä tietysti nostaa pt-palveluiden tasoa! :) Kaikki Elixian personal trainerit ovat siis käyneet jonkin pohjakoulutuksen, eli kaikki ovat jo valmiita personal trainereita, mutta lisäkoulutuksilla PT voi kasvattaa osaamistaan uudelle tasolle. Liikunta-ala muuttuu jatkuvasti ja tietojen ja taitojen päivittäminen on tärkeää. Vaikka olisi kuinka ammattitaitoinen ja kokenutkin, voi koulutuksista aina oppia jotain uutta! Uskon siihen, että erilaisten lisäkoulutusten avulla personal trainerit pysyvät ns. "ajan hermoilla".

Koulutuksessa vaihdoimme ajatuksia siitä, kuka tarvitsee personal traineria. Mitä mieltä te olette? Minä olen sitä mieltä, että jokainen voisi hyötyä personal trainerin kanssa treenaamisesta. Miksikö?


Tässä 13 syytä, miksi personal trainerin kanssa treenaaminen kannattaa:

♥ Treenaat tehokkaammin ♥
♥ Saavutat varmemmin tavoitteesi ♥
♥ Teet harjoittelustasi säännöllistä ja nousujohteista ♥
♥ Treenejä ei tule jätettyä huonoina päivinä välistä, kun yhteiset treenit on sovittu ♥
♥ Treenaat turvallisesti ja oikein ♥
♥ Saat apua ja vinkkejä juuri sinun heikkouksiesi vahvistamiseen ♥
♥ Jokainen treeni vie sinua eteenpäin treenaajana ♥
♥ Yhteinen treeni voi olla päiväsi kohokohta ♥
♥ Harjoittelusi on laadukasta ♥
♥ Pt:ltä saat apua kokonaisvaltaisen hyvinvointisi parantamiseen ♥
♥ Personal trainer kuuntelee, ohjaa, neuvoo, kannustaa, motivoi ja auttaa ♥
♥ Saat eväitä myös itsenäiseen treenaamiseen ♥
♥ Aina voi oppia uutta! ♥

Ps. Jos ruudun takaa löytyy Elixia Seppälän asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita personal trainer -palveluista, nykäiskää hihasta tai laittakaa meiliä teresa.martikkala@elixia.fi, niin jutellaan lisää!

♥:lla Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti