maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulutervehdys ja muutoksia blogin ulkoasussa!

Moikka!

Joulu on takana ja uusi vuosi edessä! Toivottavasti kaikki ovat saaneet nauttia rauhallisesta joulusta läheistensä kanssa. :)♥ Itse nautin viikon aikana vanhempieni, isovanhempieni, avopuolisoni vanhempien sekä hyvien ystävieni seurasta. Vaikka kuinka mukava olikin nähdä heitä kaikkia pitkästä aikaa, oli myös ihanaa palata kotiin! Blogin rauhoitin tietoisesti joulun ajaksi: tarjoitus oli nauttia yhteisestä ajasta läheisten kanssa, nauttia hyvästä ruoasta sekä ennen kaikkea rentoutua ja rauhoittua joulun ajaksi ♥


Mutta sitten aiheeseen! Ei tosiaan ollut aluksi tarkoitus tehdä tästä omaa postausta, mutta koska blogini käy tällä hetkellä läpi aika suurta myllerrystä, ajattelin, että ehkä on hyvä mainita asiasta. :D Eli uudistan blogini ulkoasua tässä pikkuhiljaa itselleni (ja toivottavasti teillekin ;)) mieleisemmän näköiseksi!

Visuaalisena ihmisenä sekä hiukan perfektionistina haluan, että blogini näyttää siistiltä ja sitä on miellyttävä lukea ja katsella. Tarkoitus on pistää koko homma uusiksi ja niin kauan muutoksia tapahtuu, että oon lopputulokseen tyytyväinen. :) Mulla onkin aika tarkka visio siitä, miltä haluan blogini näyttävän.. :D Nämä muutokset eivät kuitenkaan tapahdu hetkessä, sillä viilattavaa riittää. :)

Älkää siis ihmetelkö, jos blogini näyttää lähiaikoina sekasortoiselta. :D Tänään aloitin viilailun ja pieniä muutoksia ehkä jo huomaattekin. :) Lisää on kuitenkin tulossa!

♥:lla Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti