keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Oletko maistanut makuvettä?

Moni tietää, että vettä olisi suositeltavaa juoda vähintään muutama litra päivässä. Tiedän, että joillekin tämä tuottaa haasteita ja nesteenä maistuisi mielummin mehut ja limut. Vesi on kuitenkin paras ja terveellisin janojuoma, mutta senkään ei tarvitse maistua tylsältä. Olen viime aikoina innostunut erilaisista makuvesistä, ja näitä onkin tullut testailtua aika moneen otteeseen. Kyseessä ei siis todellakaan ole mikään resepti, vaan yksinkertainen tapa tehdä normaalista hanavedestä hiukan maistuvampaa! 


Kuvassa raikas lime-kiiwi -vesi!


Kokeile lisätä vesilasiisi (tai -kannuusi) seuraavalla kerralla joitain seuraavista:

♥ Lime ♥
♥ Appelsiini ♥
♥ Sitruuna ♥
♥ Kiiwi ♥
♥ Mustikka ♥
♥ Mango ♥
♥ Vesimeloni ♥
♥ Vadelma ♥
♥ Minttu ♥
♥ Kurkku ♥

..Nam! ♥

Ja muuten, tämä ei todellakaan ole mikään uusi keksintö. Viime kesänä näitä näkyi paljon mm. blogeissa ja ajattelin näin kesän kynnyksellä ja oman innostukseni myötä muistuttaa tästä kivasta ideasta myös teitä! :)

Vinkki 1: Kokeile marjoja ja hedelmiä sekä tuoreina että pakasteesta. Pakastemarjat ja -hedelmät pitävät samalla juoman kylmänä pidempään, kun taas tuoreiden joukkoon voit halutessasi lisätä jääpaloja!

Vinkki 2: Huomioithan, että hedelmien / marjojen ollessa lasissa, voit hyvin täyttää lasin useamman kerran uudelleen vedellä. Makua irtoaa hyvin useampaankin lasilliseen!

Kivaa keskiviikkoa! ♥

♥:lla Teresa

Celsius -virkistysjuomat ovat myös yksi viikoittainen herkkuni! Näillä jos jollain lähtee päivä käyntiin!

(Ps. Mainitsen tuotteen omasta halustani, kyseessä ei ole yhteistyö.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti