perjantai 30. joulukuuta 2016

HIGHLIGHTS OF 2016

Vuosi 2016 on ollut monella tapaa merkityksellinen minulle. Moni asia on muuttunut, mutta myös paljon on pysynyt ennallaan. Muutto uudelle paikkakunnalle, siirtyminen kokopäiväisesti työelämään ja uusi harrastus ovat olleet isoja muutoksia tänä vuonna, mutta ne kaikkein tärkeimmät ovat säilyneet - rakkaat ystävät, perhe ja poikaystävä. Vaikka hetkessä eläminen on tärkeää, näin vuoden vaihtuessa on mukava pysähtyä miettimään, mitä kaikkea hienoa vuosi on tuonut tullessaan.. Keräsin tähän postaukseen vuoden kohokohtia, ja voi vitsi tässä onkin ehtinyt tapahtua paljon! Tässä joitain kivoja juttuja vuoden varrelta. ♥♥ Vuosi 2016 oli ensimmäinen vuosi, jonka asuin Jyväskylässä. Muutin valmistumiseni jälkeen vuosi sitten joulukuussa Tampereelta Jyväskylään, ja olen kyllä viihtynyt loistavasti! Olen kiitollinen siitä, kuinka hyvin minut on otettu vastaan ja kuinka hyviä ystäviä olen vuoden aikana Jyväskylästä saanut.. Ootte kaikki huippuja! ♥

♥ Vuosi 2016 oli myös ensimmäinen vuoteni, kun olen ollut ainoastaan työelämässä opiskeluiden sijaan. Opiskeluiden ohella olen toki tehnyt töitä jo useiden vuosien ajan. Kevään ajan ohjailin ryhmäliikuntaa Jyväskylän yliopistolla sekä kuntokeskus Positivella, jonka jälkeen huhtikuussa sain vakkaripaikan Elixialta Personal Trainerina - ja vitsi voin vaan sanoa että tykkään!! Koen itseni onnekkaaksi, kun saan tehdä oman alani töitä - ja ennen kaikkea - työtä, josta todella pidän.♥ Viidentoista vuoden tanssiharrastuksen lopettamisen jälkeen kaipailin pitkään uutta, tavoitteellisempaa harrastusta.. Treenasin kuntosalilla ja kävin silloin tällöin ryhmäliikuntatunneilla ja liikuin toki koulussa paljon liikuntaneuvojaksi opiskellessani, mutta kaipasin jotain enemmän. Selkeitä tavoitteita ja motivoivaa tekemistä. Tammikuussa päätin aloittaa uuden lajin, kirjoitin antidopingsopimuksen, ostin kilpailulisenssin vuodelle 2016 ja aloitin klassisen voimanoston!

Kilpailin vuonna 2016 kolme kertaa SVNL alaisissa klassisissa voimanostokilpailuissa. Kaksi kertaa pienemmissä kansallisissa kilpailuissa ja kerran nuorten SM-kilpailuissa, joissa sijoituin kolmanneksi!!

♥ Vuoden aikana paransin tuloksiani seuraavasti: kyykky (107,5kg - 132,5kg) +25kg, penkkipunnerrus (45kg - 57,5kg) +12,5kg ja maastaveto (100kg - 120kg) +20kg!♥ Vuosi 2016 oli myös ensimmäinen täysinäinen blogivuoteni! Syksyllä minulla on ollut aika monta rautaa tulessa, ja aikaa blogin päivittelyyn on ollut välillä haastavaa löytää.. Olen kuitenkin tyytyväinen, että olen ehtinyt päivitellä blogiani noin kerran viikossa ja pyrkinyt ennen kaikkea panostamaan blogini sisältöön sekä ulkoasuun (mielenkiintoisiin aiheisiin, isoihin laadukkaisiin kuviin jne.) vaikka postauksia olisikin tullut hiukan harvemmin kuin keväällä ja kesällä - ja näissä olen mielestäni onnistunut!

Kesällä minut valittiin myös mukaan Elixian blogitiimiin, joten syksyn ajan olen kirjoitellut juttuja myös Elixian uuteen blogiportaaliin. Ensi vuonna tulen ottamaan aikaa vielä enemmän tähän työhön, sillä alan tekemään sitä Personal Trainer työni ohessa - palkallisena ammattibloggaajana! (..Kai tämän sai jo julkistaa, vitsi oon innoissani!! Työsopimus pitäisi olla matkalla Ruotsista - sen kirjoittamisen jälkeen tämä on viimein virallista!) Kuitenkin myös tämä blogi tulee pysymään aktiivisena, keskittyen enemmän rentoon lifestyle meininkiin, aiheiden pyörien kuitenkin tuttuun tapaan hyvinvoinnin, ravinnon ja urheilun ympärillä. :)


Käy lukemassa mun ja muiden Elixian bloggaajien inspiroivia juttuja täällä!

Kesällä vietin paljon aikaa ystävieni kanssa. Mieleeni jäi erityisesti alkukesän Juurikkasaaren reissu ihanan uuden ystäväni kanssa, jolloin iltaan kuului niin veneellä viinin juontia auringonlaskussa, paljon valokuvia, monta tuntia tanssimista sekä ennen kaikkea paljon hymyä ja naurua. Toinen mieleenpainuva tapahtuma oli extempore reissu Seinäjoelle Provinssiin, jolloin sain viettää aikaa parhaan ystäväni sekä muiden huippu tyyppien kanssa!

♥ Lisäksi vuoteen 2016 on kuulunut mökkeilyä (Juhannus!♥), pikkujouluja, tupareita, kahvitteluita, ryhmäliikunnan ohjaamista, kesätreenejä ulkona, paljon leipomista ja uusien reseptien kokeilua, Jyväskylän kaupunkiin tutustumista, valokuvausta, treeneihin ja ravitsemukseen liittyvien kirjojen lukemista, pokemonien metsästystä, punaisen tukan värjäämistä, motivaatiovideoiden katsomista, karaokea, synttäreitä, joogaa, köysipuistossa kiipeilyä... Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin!Kaiken kaikkiaan on pakko todeta, että on kyllä ihan huippu vuosi takanapäin!! ♥ En malta odottaa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan.. Iso kiitos kaikille, jotka ootte olleet osana mun huikeeta vuotta 2016!!

♥:lla Teresa

Ps. Isot kiitokset myös Antti Parkkiselle uudesta kansikuvasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti