lauantai 12. marraskuuta 2016

Classic Powerlifting Finnish Championships - ONE WEEK OUT


Tuntuu, että olisin juuri kirjotellut teille siitä, kuinka hankin kilpailulisenssin ja kirjoitin antidopingsopimuksen.. Tuntuu, kuin olisin juuri päättänyt aloittaa kilpailemaan klassisessa voimanostossa.. Tuntuu, kuin olisin juuri kilpaillut ensimmäisen kerran epävirallisissa salikisoissa ja saanut kipinän lajiin.. Mutta tästä kaikesta alkaa olla jo vuosi aikaa!

Blogini esittelyssäkin lukee, että kirjoittelen blogissani "matkastani kohti nuorten klassisen voimanoston SM-kilpailuita". En oikein vielä edes kunnolla tajua, että ne todella ovat jo seuraavana viikonloppuna.. Syksy on mennyt niin vauhdilla, juurihan vasta kilpailin kansallisissa kilpailuissa Jyväskylässä!

Olen treenannut ilman valmentajaa, mutta isona apuna ohjelmien suunnittelussa, tekniikoiden hiomisessa, tsempparina, varmistajana, kuvaajana ja oikeastaan apuna ihan kaikessa lajiin liittyvässä on ollut koko matkan mukana ihana avopuolisoni, jonka kanssa lähdemmekin yhdessä viikon päästä kohti ensimmäisiä Suomenmestaruuskilpailuitamme. En voisi olla iloisempi tästä yhteisestä matkasta, yhteisesta harrastuksesta ja yhteistä arkea rytmittävästä treenaamisesta! ♥

On vaikea arvioida, miten kilpailupäivä tulee menemään, kuinka kovassa kunnossa muut kilpailijat ovat ja mikä on omalla kohdallani päivän kunto, mutta kyllä sieltä mitalia lähdetään tavoittelemaan. Vaikka kultamitalista on todennäköisesti turha (vielä) haaveilla (omasta sarjastani löytyy MM-kultamitalisti.. :D) lähden kuitenkin yrittämään uutta suomenennätystä kyykyssä! Tämänhetkinen SE on 130,5kg (57kg sarjassa), jonka viime viikolla rikoin jo epävirallisesti treeneissä tuloksella 132,5kg. 

Kaikkeni tulen antamaan ja parasta mahdollista tulosta lähden ehdottomasti tavoittelemaan. On tulos mikä hyvänsä, on kilpailu varmasti opettavainen ja kokemuksen arvoinen. Tapahtuu mitä tahansa, tämä ei varmasti jää tähän.. Ovathan nämä vasta ensimmäiset isommat kilpailuni! 

.. Ja ensi vuonna aion tehdä paljon töitä ollakseni entistä vahvempi!!


Jos haluat seurata kilpailuiden etenemistä reaaliajassa, voit seurata meininkejä täältäKilpailut tulevat livestreamina YouTubesta, joten kiinnostuneet kone auki ensi viikon sunnuntaina 20.11. klo 9.00! ;)

Kisaraporttia on tulossa tänne blogiin sitten parin viikon päästä, kun pääpäivä on takanapäin.. Pysykäähän siis kuulolla ja toivottakaa mulle onnea!! 

♥:lla Teresa

(Kuvat: Katja)

2 kommenttia: