maanantai 29. elokuuta 2016

Link your blog!


Kiireisen arjen keskellä pienen vapaahetken ilmaantuessa on mukavaa pysähtyä hetkeksi paikoilleen. Inspiraatiota ja aikaa ei välttämättä riitä oman blogin päivittämiseen, ja silloin kaipaankin itse jotain mukavaa luettavaa. Minulla on muutamia suosikkiblogeja, joita seuraan ihan viikoittain, mutta tällä hetkellä tuntuu, että kaipaisin myös jotain uutta inspiraatiota.. Ajattelinkin tehdä blogini ensimmäisen "linkitä blogisi" -postauksen!

Homma on varmasti monelle tuttu. Voit linkittää blogisi tämän postauksen kommenttikenttään ja käyn sitten kurkkailemassa kaikki linkitetyt blogit läpi. :) Eniten tykkään lukea hyvinvointi, liikunta ja ruokablogeja sekä myös näiden aiheiden ympärillä pyöriviä lifestyle blogeja. Myös kauneus- ja muotiblogit ovat mieleeni. Kaikki blogilinkit ovat kuitenkin tervetulleita! :) Kirjoitathan myös lyhyen esittelyn blogistasi, jotta myös muut kommentoijat voivat löytää mieleistään luettavaa kommenttien joukosta. :)Ajattelin, että voisin toisessa postauksessa esitellä blogit, jotka nousevat suosikeikseni bloginsa linkittäneiden joukosta! :)

Aikaa blogien linkittämiseen on tämän viikon loppuun asti, joten ei muuta kun kommenttiboksi laulamaan!

♥:lla Teresa

12 kommenttia:

 1. http://viiskyttieta.blogspot.fi

  19 vuotiaan kameran molemmilla puolilla viihtyvän tytön blogi elämstä ja sen ympärillä pyörivistä asioista. Unohtamatta vaaleanpunaista lisämaustetta!

  VastaaPoista
 2. http://revontulipalo.blogspot.fi

  Ruokaa, positiivisia ajatuksia ja matkustelua on tää lifestyleblogi pullollaan. Innostun helposti nollasta sataan ja suhtaudun elämään hymyllä ja ilolla, mikä näkyy myös blogin postauksissa. Tervetuloa seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Tässäpä minun kuusivuotiaani: http://www.peaceandstyle.fi/

  Hyvinvointi/lifestyleblogi.

  Ajatuksia, hyvinvointi/liikuntavinkkejä, reissujuttuja, elämää ja arkea hoito- ja liikunta-alan ammattilaisen kynästä :)

  VastaaPoista
 4. http://andletmehearit.blogspot.fi/

  Hehe, tiiän että sä jo luet mun blogia, mut olkoon tää vaikka sun lukijoille sitten! ;-D

  Olen 22-vuotias ulkomaille muuttanut lääketieteen opiskelija ja blogissani kirjoittelen elämästäni täällä Virossa. Opiskelun lisäksi sydäntäni lähellä ovat erityisesti matkustelu, ruoanlaitto, kauniiden asioiden kuvaaminen, kosmetiikka ja muoti. Jos samat asiat kiinnostavat niin tervetuloa seurailemaan :)

  VastaaPoista
 5. http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, josta löytyy myös paljon matkusteluun, hyvinvointiin, ruoanlaittoon ja kosmetiikkaan liittyviä postauksia. :-)

  VastaaPoista
 6. http://puikoltapudonnut.blogspot.fi/

  Blogin takana pyörii Terhi, 26v, joka rakastaa neulomista,ompelua, sisustamista, leipomista ja matkustelua.Kaikki DIY-jutut on lähellä sydäntä. Tervetuloa tutustuun! :)

  VastaaPoista
 7. http://tessaheikkinen.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 8. http://www.lily.fi/blogit/menbere

  Hyvänmielen lifestyle- ja muoti-blogi. Blogissa on niin vinkkejä, diy-postauksia, suosikkeja, asupostauksia kuin ihan vain höpöttelyä. Blogia yritän kirjoittaa hieman humoristisilla vivahteella ja mahdollisimman usein. :)

  VastaaPoista
 9. http://yksipienielefantti.blogspot.fi/

  22- vuotiaan nuoren naisen lifestyle-blogi.

  VastaaPoista
 10. Vaikka jo seuraatkin mun blogia, niin linkkaan sen tähän, jos joitakin muitakin kiinnostaa lukea mun höpötyksiä hyvinvoinnista ja sen osa-alueista. Olen innostunut taas pidemmän tauon jälkeen valokuvaamisesta, joten tekstit ovat usein runsain kuvin varustettuja. Käykää tsekkaamassa... https://onnenongella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Ihan juuri 18v täyttävän kestävyysjuoksua harrastavan lukiolaistytön höpinöitä kaikesta aina juoksusta raakakakkuihin ja lifestylejuttuihin.

  http://bluefull.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 12. Iso kiitos kaikille bloginsa linkittäneille! <3

  VastaaPoista