tiistai 1. maaliskuuta 2016

Positiivisen palautteen voima

Keväistä huomenta ja ihanaa maaliskuun alkua kaikille!

Kuinka monelle teistä tulee hymy kasvoille, kun joku kehuu suoritustanne tai saavutustanne? Kuinka moni teistä hymyilee, kun joku antaa positiivista palautetta työstäsi, tehtävästäsi tai kehuu asuasi, hiuksiasi tai asennettasi? Kuinka moni saa hyvän mielen kehuista koskien mitä tahansa sinussa?

Minä ainakin! :)

Väkisinhän siinä tulee hyvä mieli, kun kuulee, että on tehnyt jotain hyvin. Joku on tykännyt jostain mitä olet tehnyt tai miten olet toiminut. Kuulee kehun jostain itseen liittyvästä jutusta. Onhan se ihan mahtavaa!

Meillä on yliopistolla taulu, mihin ryhmäliikuntatunneilla kävijät voivat kirjoitella palautetta tunneista sekä toiveita tunteja koskien. Itse ainakin otan mielelläni aina palautetta vastaan, on se sitten positiivista tai kehittävää palautetta! Mistä sitä muuten tietää, miten muuttaa omia tunteja kävijöille mieleisemmiksi? :)


Ensimmäisen muutaman kuukauden aikana olen saanut ihanan paljon hyvää mieltä tuovia kommentteja! ♥ Oon ottanut niitä talteen ja näettekin niitä kuvissa. :) En voi kun kiittää kaikkia, jotka ootte jaksanut raapustella palautetta mulle, voin sanoa että jokaisesta pienestäkin kommentista ootte saanut tälle ryhmäliikuntaohjaajalle hymyn huulille! :) Se on voinut olla teille pieni juttu, mutta mun päivä on muuttunut jokaisen positiivisen kommentin jälkeen paremmaksi! Enkä väheksy yhtään niitä palautteita, joita olen saanut suoraan tunnin jälkeen kasvotusten, niistä vasta hyvän mielen saakin!! Ne on ehkä jopa niitä kaikkein antoisimpia ja tärkeimmiltä tuntuvia palautteita. Kiitos niistä! :)


Haluankin tällä postauksella muistuttaa teille jokaiselle, kuinka pieni sana tai lause voi tuoda paljon iloa ja hyvää mieltä toiselle! En puhu nyt siis pelkästään ryhmäliikuntatunneista, näiden oli tarkoitus toimia havainnollistavana esimerkkinä, ja toki ne toimivat inspiraationa minulle tätä postausta varten. :) Toisen kehuminen ei maksa mitään ja saa varmasti toisen tuntemaan olonsa hyväksi ja arvokkaaksi. Pieni ele, sana tai kirjoitus voi olla iso juttu toiselle! 


Näistä ihanista palautteista ja kommenteista inspiroituneena ajattelin koittaa itse panostaa jatkossa hyvän mielen jakamiselle pienten sanojen ja tekojen merkeissä! Kannustan myös teitä jokaista kokeilemaan samaa! :) Kehuja voi antaa niin puolisolle, kavereille, perheenjäsenilleen tai ihan vain tuntemattomalle ihmiselle.. Kerro, kirjoita tai näytä toiselle, että välität, tykkäät tai rakastat. Pieni juttu itselle voi olla iso juttu toiselle!

Jos sinulla on siis mielessä jotain hyvää sanottavaa toisesta, sano se ääneen! Kukaan ei kuule kehuja liikaa eikä varmasti pahoita mieltään toisen positiivisesta kommentista. Jaa iloa ympärillesi! ♥


♥:lla Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti