sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Inspiraatiota välipaloihin (1/3)


Hei kaikki ihanat! ♥

Pyydän anteeksi, jos jotain ottaa pannuun tai kyllästyttää jo nää jatkuvat resepti- ja ruokapostaukset! :D Oon vaan jotenkin nyt ollut tosi luovalla tuulella keittiössä ja saanut paljon uusia ideoita, joita oon halunnut kokeilla. Onnistuneimmat oon tietenkin halunnut jakaa myös teidän kanssa!

Jos siis ruokapostaukset tulee jo korvista ulos, jätä nämä seuraavan postaussarjan tekstit suosista lukematta. :D Jos kuitenkin haluat vaihtelua ja uutta inspiraatiota välipaloihisi, pysy kuulolla. ;) Muistakaa myös, että toivepostauksia saa esittää koska tahansa! :)


Tulen siis jakamaan kolme tämänhetken suosikki välipalaani ohjeineen! Monta vuotta menin maitorahkalinjalla, koska rahka oli niin hyvä ja helppo välipala. :D Siitä huolimatta en edelleenkään (miten tää on edes mahdollista?) ole siihen mitenkään kyllästynyt, mutta uusia tulokkaita on tullut runsaasti mun välipalahetkiin! Ja koska moni niistä maistuu paljon paremmalta, on paljon ravinnerikkaampia sekä monipuolisempia kuin maitorahka, ovat ne pikkuhiljaa syrjäyttäneet maitorahkan ainakin vähempään kulutukseen.. ;)

Sitten itse asiaan eli ensimmäisen idean jakoon! ♥

Välipalalautanen

Pilko ja kokoa lautaselle vapaavalintaisesti vihanneksia, hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä! Itse yritän painottaa vihannesten osuutta, sillä ne ovat kevyempiä eivätkä sisällä niin runsaasti hedelmäsokeria kuin esimerkiksi hedelmät. Pähkinöistä saa luontaisia pehmeitä rasvoja, jotka auttavat pitämään olon kylläisenä! Tuoreet marjat kruunaisivat nämä herkulliset lautaset, mutta niitä minulla ei ole ollut juuri kotona näitä tehdessäni. 

Tämä onkin semmoinen välipala, mihin voi lisätä mitä milloinkin kaapista löytyy ja näinollen vaihtelua saa aina kaappien sisältöjen vaihdellessa. ;) Vain mielikuvitus on rajana! Lautasen voi kruunata dipillä. Itse valmistin pienen smoothieannoksen lautasen kruunuksi ja "dipiksi", mutta pelkästäänhän se tuli sitten herkuteltua annoksen päätteeksi, sillä en oikeastaan kaivannut mitään dippiä noille herkuille. :D Lautasesta saa näyttävän pienellä panostuksella ja se sopii hyvin myös kahvipöydälle vieraille tarjottavaksi tai vaikka osaksi herkullista brunssia!

♥:lla Teresa

4 kommenttia:

 1. Oi että näyttää herkulliselta! :3 sulla on muutenkin tosi kiva blogi, liityn lukijaksi :)

  KK-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Helppoa ja hyvää! :) Ja voi kiitos paljon! Kiva että tykkäät :)

  VastaaPoista
 3. Nam näyttää niin hyvältä!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista