tiistai 29. joulukuuta 2015

What happens next?

Kirjoitin vähän aikaa sitten valmistumisestani liikuntaneuojaksi. En kuitenkaan vielä paljastanut, mitä minulla on suunnitelmissani seuraavaksi. Ja mullahan on vaikka mitä!

Elikkä ensimmäistä kertaa elämässäni en ookkaan jatkamassa koulunpenkiltä toiselle, vaan keväällä on tiedossa töitä! Jatkan tuttuja hommia uusissa paikoissa, eli tulen ohjaamaan ryhmäliikuntaa. :) Ohjaan sekä Jyväskylän korkeakoululiikunnalla että Kuntokeskus Positivella. Lisäksi tulen tekemään erilaisia liikunnanohjaajan töitä Kylpylähotelli Peurungassa, missä tein viimeisen työharjoitteluni. Olen todella iloinen kaikista näistä työmahdollisuuksista, joita minulle tarjottiin! Pääsen siis tekemään heti valmistumiseni jälkeen oman alani töitä, huippua! ♥


Myös harrastuksissani tulee aika isoja muutoksia vuoden vaihteen jäljeen! Kuntosalilla tulen käymään edelleen, mutta aikaisempaa tavoitteellisemmin: Aion nimittäin osallistua marraskuussa nuorten voimanoston SM-kilpailuihin!! :D Muutama päivä sitten laitoin Jyväskylän Voimaklubille edustusjäsenhakemuksen, ja kun edustuspaikka varmistuu, pitää vaan hoitaa kilpailulisenssi sekä antidoping-sopimus! Vitsi oon innoissani! :D Oon jo pitkään haaveillut lähteväni kilpailemaan jossain lajissa, mutta sopivaa lajia ei ole aiemmin vielä tullut vastaan. Syksyllä 2013 (kun muutin Tampereelle) pääsin upeaan cheer-tanssi joukkueeseen (Dream team dancers), joka onkin pärjännyt huikealla menestyksellä kilpailuissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Syystä tai toisesta en kuitenkaan jatkanut harrastusta (mm. ajanpuutteen ja päällekäisten aikataulujen vuoksi). Nyt kuitenkin koen elämäntilanteeni sellaiseksi, etten näe mitään syytä olla lähtemättä kisaamaan ja kokeilemaan rajojani uudessa lajissa! Sain viimeisen kipinän Kinkkukisoista, ja nyt onkin vuosi aikaa parantaa tuloksia kohti sm-kisoja. ;)


Koska minulla tosiaan on vihdoin aikaa tehdä mieleisiä juttuja, ei mun uudet harrastukset taida loppua vielä tuohon. :D Olen pitkään haaveillut kilpailemisen lisäksi aloittavani uuden harrastuksen (jos nyt ei lasketa tuota voimanostoa..:D), mutta päätös lajien välillä on ollut haastavaa! On niin paljon kaikkea kivaa, mitä haluaisin tehdä! :D Ja vaikea miettiä, miten paljon kroppa kestää, sillä tulevana keväänä ohjaan määrällisesti aika paljon ryhmäliikuntatunteja, minkä lisäksi alan tosissani treenaamaan voimaa kisoja varten.. Mutta, eihän sitä tiedä ennen kun arki alkaa ja kokeilee, miten kroppa kaikkeen treeniin reagoi. :D Ensimmäiset viikot saattavat olla haastavampia, mutta isompiin treenimääriinkin varmasti tottuu ajan kanssa. :) Ja kun kaikki on niin kivaa niin eihän sitä malta olla tekemättäkään.. :D Mutta, ennen kun lipsun ihan aiheesta, niin tällä hetkellä ajatuksena olisi aloittaa tankotanssi, rengastrapetsi sekä ilmajooga! Näitä kaikkia pystyy harrastamaan samassa paikassa tankotanssikoulu Ready, Set, Polella. Oon päässyt jokaista lajia testaamaan aikaisemmin, mutta muutamaa kertaa enempää kokemusta näistä ei ole. Paljon uutta opittavaa siis! :)


Siinäpä onkin tekemistä kevääksi! Hullua, että sitä melkein odottaa, että arki alkaa. :D Viimeiset lomaviikot saankin käyttää jumppien suunnitteluun ja biisilistojen päivittelyyn. Huomenna kuitenkin suuntaan uuden vuoden viettoon Rovaniemelle parhaan ystäväni luokse! ♥

Ihania viimeisiä lomapäiviä ja loistavaa uutta vuotta! ♥

♥:lla Teresa

2 kommenttia:

 1. Onpa huippua että sait heti oman alan töitä! Kuulostaa muutenkin tosi hyvältä nuo sun suunnitelmat. Muistathan huolehtia kuitenkin riittävästä levosta liikunnanohjaamisen ohella! Mä tein sen virheen ja sitä piti korjata aika pitkään :)
  Ja Readysetpolea voin tosiaan suositella! Huiput ohjaajat ja laadukasta opetusta. Oon siis kyseisessä puljussa töissä täällä Kuopion päässä :)

  Huikeeta alkavaa vuotta Teresa!
  ~Hilla
  http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kyllä tosi ilonen! :) Ja pitää muistaa, sitä helposti aina innostuu vähän liikaa eikä malta rauhottua ajoissa.. :D pitää olla tarkkana ja kuunnella kroppaa :) ja kiva kuulla että on hyvä paikka! Varasinkin maanantaiksi ensimmäiset testitunnit ;)
   Hauska muuten, lueskelin just sun blogia tossa pidemmän aikaa ja sit olitki kommentoinu tänne! :D Tykkään sun blogista tosi paljon, mm. aivan ihania reseptejä oot jakanut ja useampaakin oon jo kokeillut, vitsi mitä herkkuja!
   Sullekin mahtavaa alkavaa vuotta! :))
   - Teresa

   Poista