torstai 8. kesäkuuta 2017

Liikunta-alan YRITTÄJÄ!

Entisen työpaikkani Elixia Seppälän ovet suljettiin huhtikuun lopussa. Mietin pitkään, mitä haluan jatkossa tehdä. Useammasta työtarjouksesta huolimatta tulin kuitenkin lopulta siihen tulokseen, että haluan jatkossa työllistää itse itseni - olla yrittäjä. Mikään uusi juttu tämä ei enää ole, mutta täälä blogissa asiasta ei ole tullut aikaisemmin mainittua, joten ajattelin aiheeseen liittyvän postauksen olevan tässä kohtaa paikallaan.

Pakko myöntää, etten kyllä olisi uskonut valmistuessani (puolitoista vuotta sitten), että lähtisin yrittäjäksi - varsinkaan näin pian valmistumiseni jälkeen. Olen kuitenkin ihan super tyytyväinen tähän päätökseen!!


Viimeisen kuukauden aikana on tullut istuttua luvattoman paljon koneen ääressä, jonka vuoksi en ole ollut erityisen aktiivinen täälä blogin puolella..
Yrityksen perustamiseen on liittynyt paljon paperitöitä ja uusien asioiden opettelua, jonka vuoksi vapaa-aikana on ollut pakko saada kroppaa liikkelle jatkuvan koneella istumisen sijasta. Nyt alkaa kuitenkin vihdoin olla hommat hyvällä mallilla ja päästiinkin ensimmäisten ihanien asiakkaiden kanssa jo aloittamaan valmennukset, jee! ♥

Käytännössä tulen tekemään pääosan valmennuksistani Kuntokeskus Liikussa (Jyväskylässä). Sopimuksen mukaan valmennukset onnistuvat kuitenkin myös muualla. Jos et ole vielä käynyt uusilla facebook -sivuillani, niin käyhän tykkäämässä niistä täällä! Kotisivut ovat myös tulossa - niitä alan varmasti rakentelemaan tässä lähiaikoina, kun alkaa olla muut akuutimmat hommat hoidettuna. Sivujen valmistumiseen asti löydät kuitenkin kaiken tarvittavan tiedon yritystoiminnastani (hinnastot, yhteystiedot yms. sekä vinkkejä treenaamiseen ja ruokavalioon, asiakkaiden onnistumistarinoita, palautteita jne.) facebook -sivujen kautta. Sivuille saattaa ilmestyä myös tarjouksia valmennuksista, joten suosittelen pistämään seurantaan. ;)


Onko SINULLA tai KAVERILLASI tarvetta ammattitaitoiselle, positiiviselle ja kaikkensa antavalle henkilökohtaiselle valmentajalle?! Valmentajalle, joka tekee työtään koko sydämestään, nauttii täysillä asiakkaidensa onnistumisista sekä opettaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun salat?! 

Ota yhteyttä teresa.pt@outlook.com niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva valmennuspaketti - ja tehdään tavoitteistasi totta!! ♥

♥:lla Teresa

4 kommenttia:

  1. Onko valmennusjuttu kuinka kallista? :) Mä viikko sitten aloittelin painonpudotuksen ja pudonnutkin 1,2kg (blogini asiaan liittyen: http://dandelionflight.blogspot.fi/).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jenni! Mä laittelin sulle viestiä sun blogiin! :) Tsemppiä tavoitteen saavuttamiseen! :)

      Poista