sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Voimanostokilpailut - viimeistä viikkoa viedään!


Ihanaa sunnuntaita toverit!

Pieni jännitys alkaa välillä jyskyttää takaraivossa, sillä ensimmäiset kilpailuni lähestyvät! Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen kilpailenkin Kuopion sijasta Raumalla, mutta kuitenkin suunniteltuna päivänä eli 21.5., mikä on jo alle viikon päästä!!

Viimeiset raskaat treenit alkavat olla takana, viimeinen viikko palautellaan kroppaa tulevaa koitosta varten. Tänään testailin aloituspainot ja ensi viikolla minulla on ohjelmassa ainoastaan yksi todella kevyt valmistava treeni.

Päätavoitteenani on siis saada sm-rajat rikki, jotta pääsen osallistumaan marraskuussa nuorten klassisen voimanoston sm-kilpailuihin! Myös kilpailukokemusta lähden hakemaan, ja tottakai niitä hyviä suorituksia siinä sivussa. ;)


Pientä lisäjännitystä mukaan tuo painoluokkaan sopiminen.. Toki aamupainoni on pyörinyt jo nyt tuossa 57kg molemmin puolin, eli jos ei muuten niin sitten mennään vaikka ilman aamupalaa punnitukseen. :D Olen kyllä kuullut jo monesti, että viimeisten päivien jännitys pudottaa tarvittavat kilot.. Toivotaan. :D Pienillä viilauksilla ruokavaliossa saan myös nestettä lähtemään kropasta, mikä vie helposti muutaman kilon pois. Ei turhaa stressiä siis!

Viikon päästä sitten nähdään, kuinka paljon voimaa tähän naiseen on tarttunut kevään aikana! Kyykky on edelleen kulkenut treeneissä loistavasti, sarjapainot vain nousevat nousemistaan, kun taas maastaveto ei ole oikein ottanut tuulta alleen.. Tekniikassa on vielä paljon hiomista, ja päätinkin, etten ota siitä stressiä näissä kisoissa. Sm-kisoihin on kuitenkin sitten hyvin aikaa rakennella tekniikka kuntoon!

Ensi viikon tavoitteena on siis pitää pää kylmänä ja unohtaa stressaaminen. Eivät ole kuitenkaan edes mitkään isot kilpailut kyseessä.. Mutta kyllähän nuo ensimmäiset kilpailut nyt väkisinkin tuppaavat hiukan jännittämään. :DKävin muuten eilen taas päiväreissulla Tikkurilassa toisessa koulutuksessa, joka kuului minulle aloittaessani pt:n työt Elixialla. Oli kyllä taas erittäin antoisa päivä ja sain paljon uusia konkreettisia oppeja työhöni! Nyt on siis Elixian starttikoulutukset käyty ja aion kyllä ehdottomasti mahdollisuuksien mukaan osallistua myös muihin koulutuksiin jatkossa! Iso kiitos kouluttajallemme Jukka Uusitalolle sekä ryhmälle, tästä on hyvä jatkaa!

Kilpailukuulumisia tulen päivittelemään pääpäivän jälkeen, muita juttuja siihen asti. Pysykäähän kuulolla! :)

♥:lla Teresa

2 kommenttia:

  1. Hurjasti tsemppii! Puntarille kantsii kyl mennä syömättä, jos se vaan on jotenki aamulla. Rennoin mielin kisaan, SM-rajat paukkuu varmasti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Joo pitää tarkistaa monelta punnitus alkaa, että pystyykö mennä syömättä/pienellä aamupalalla, jos söisi sitten vasta sen jälkeen paremmin. :D Mutta joo rennosti vaan, kiitos kommentistasi!

    VastaaPoista