torstai 7. huhtikuuta 2016

Muutoksia työrintamalla: uusi unelmaduuni ♥

Heippa vaan kaikki!

Aloitin tämän postauksen alun perin näillä sanoilla: "Täälä on nainen sen verran fiiliksissä, ettei oikein meinaa saada edes suodatettua sitä iloa ja tärinää tähän tekstin muotoon! :D" Tästä on kuitenkin jo melkein viikko aikaa! Viikkoni on nimittäin ollut sen verran täynnä tekemistä ja uuden oppimista, että on ollut pääkin ihan pyörällä kaikesta tämän ilon ja onnen lisäksi. :D Nyt kuitenkin pääsin vihdoin julkistamaan tämän teille ihanat lukijani:

Minulle tarjottiin uutta työpaikkaa, oman alani töitä ja juuri sitä työtä mistä olen haaveillut:
Minut valittiin Elixialle personal traineriksi!!


Tykkään ohjata ryhmäliikuntaa, mutta haaveenani on ollut päästä tekemään töitä myös personal trainerina, ja nyt se haave kävi toteen! ♥ Pääsen jakamaan osaamistani muille ja tekemään töitä viihtyisässä työympäristössä ja mukavan työporukan keskellä. Parasta on se, että saan tehdä työtä, joka vastaa mielenkiinnon kohteitani: liikuntaa, ravitsemusta ja kaiken kaikkiaan hyvinvointia ja terveyttä. Ihan huippua!!

Pääsin aloittamaan heti ja maanantaista asti olenkin ollut joka päivä työn touhussa. :D Viikkoon on kuulunut perehdytystä, promoilua ja paljon asiakaskontakteja, tutustumista ja tottumista talon tavoille sekä käytännön juttujen läpikäyntiä ja hoitamista. Oon kyllä niin innoissani tästä, etten tiedä miten päin olisin! :D Samalla ohjailen vielä ryhmäliikuntaa, mutta koska saan alkaa tekemään PT:n töitä kokopäiväisenä, jää jumppailuhommat ainakin tauolle toukokuun puolivälin jälkeen.


Ensi viikolla alkaakin virallisesti ohjaukset ja pääsen toden teolla huipun työn pariin! ♥ Työhöni kuuluu myös muutamia koulutuksia, joiden avulla pääsen kehittämään ammattitaitoani ja saan varmasti paljon hyödyllistä tietoa, jota pääsen hyödyntämään työssäni! Ensimmäinen koulutuspäivä onkin jo viikon päästä lauantaina Tikkurilassa. En malta odottaa!

Uuden työni myötä kalenterini täyttyy aikaisempaa enemmän, mikä voi hieman hidastaa tahtiani kirjoitella tänne blogin puolelle.. Pyrin kuitenkin pitämään postaustahdin säännöllisenä. :) Uskon kuitenkin työn tuovan minulle myös uutta inspiraatiota ja ideoita postauksiin! ♥


Ps. Vaikka kirjoittelenkin blogissani yleisesti positiivisista ja iloisista aiheista, ei elämäni ole aina mitään ruusuilla tanssimista ja vaaleanpunaisia hattarapilviä.. Eihän kenenkään elämä ole. Kaikilla on välillä huonoja päiviä ja erilaisia ongelmia, vaikeuksia ja haasteita. Suruja ja murheita. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että koen elämäni tällä hetkellä ihanaksi juuri tällaisena kuin se on. Olen kiitollinen kaikesta, mitä elämäni pitää sisällään. Olen iloinen saamistani mahdollisuuksista, mutta lisäksi myös hyvistä ystävistä, onnellisesta parisuhteesta ja muista läheisistä. Pidän uudesta kotikaupungistani ja uusista ystävistäni, joita olen saanut. Viihdyn tässä hetkessä, mutta odotan myös innolla kaikkea tulevaa. On vaan kaikin puolin niin hyvä olla. ♥

Loistavaa viikonloppua kaikille!

♥:lla Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti