sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Inspiraatiota välipaloihin (3/3)




Rennon sunnuntaiaamun kunniaksi ajattelin jakaa teille postaussarjan viimeisen osan!

Olen jakanut aiemmin ohjeet herkulliseen välipalalautaseen sekä smoothiekulhoihin. Voit lukea postaukset alla olevien linkkien takaa:


Viimeisessä osassa esittelen älyttömän hyvänmakuisen, mutta super yksinkertaisen herkun! Tätä en valmista niin usein kuin edellisiä välipaloja, mutta silloin tällöin herkuttelen myös tällä namilla. ♥ Piti jättää paras viimeiseksi.. ;)


Taivaallinen (mutta niin yksinkertainen!) chia-budding ♥
(En ole yleensä mitannut aineita mitenkään tarkasti, eli määrät ovat suuntaa antavia..)

♥ 2 rkl chiansiemeniä ♥
♥ 1/2-1dl kookosmaitoa ♥
♥ 0,5dl vaniljan makuista heraproteiinia ♥
♥ + marjoja, pähkinöitä, hedelmiä tms.. ♥

Valmistus: 

Sekoita kookosmaito (itse olen käyttänyt pääasiassa tölkin jähmeää osaa) ja proteiinijauhe blenderissä tasaiseksi. Kaada seos kulhoon ja sekoita mukaan chiansiemenet. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli tai vähintään muutaman tunnin ajan.

Kun seos on jähmettynyt hyytelömäiseksi "buddingiksi", heitä annoksen päälle haluamiasi marjoja, hedelmiä ja/tai pähkinöitä. Vaihtoehtoisesti nostele buddingia lusikalla toiseen astiaan ja lisää vuorotellen buddingin kanssa kerroksittain haluamiasi lisukkeita niinkuin itse tein kuvien välipaloissa. ♥



Itse käytin lisukkeina kuvien annoksissa mm. mustikoita, vadelmia, mangoa, banaania, pähkinöitä, kookoshiutaleita, mulperi -marjoja, hunajaa.. Sekaan sopii oikeastaan mikä vaan! Parasta tässä herkussa on kuitenkin se, ettei se oikeastaan edes tarvitsisi mitään lisukkeita.. Se on nimittäin ihan superhyvää jo sellaisenaan! :D

Toivottavasti saitte jotain uutta inspiraatiota välipaloiksi tämän postaussarjan avulla! Jos haluat vielä muutaman ektra vinkin, käy lukemassa seuraavat reseptit. ;)


♥:lla Teresa

Ps. Oletko jo vieraillut blogini facebook -sivuilla? Sivusta tykkäämällä saat heti tiedon uusista postauksista ja pystyt helposti selaamaan ja lukemaan myös vanhempia tekstejä! :) Löydät facebook -sivuilleni kansikuvan alta löytyvästä facebook -linkistä tai painamalla tästä.


3 kommenttia:

  1. Näyttääpäs nääkin hyviltä :) menee testaukseen kyllä! :)

    Kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen! :) Sullakin on muuten kiva blogi!

      Poista
    2. Oii kiitoksia paljon :3 kiva jos tykkäät :)

      Poista